nlfr
- T. 09 336 40 30

Antwerpen was te duur voor mij.

Ik speelde al een tijdje met het idee om met de som geld op mijn spaarrekening een investering te doen. Helaas zijn de vastgoedprijzen in het Antwerpse zeer hoog en twijfelde ik eraan of ik wel een goede huurder zou vinden voor mijn huurinkomsten te garanderen. Op internet zag ik een advertentie over het aankopen van reeds verhuurde appartementen in Duitsland vanaf €49.995.

De verkoper kwam bij mij thuis langs en vroeg wat er voor mij belangrijk is in een investering. Al snel bleek het Duitse vastgoed iets voor mij te zijn en na de nodige informatie te hebben verkregen, besloot ik om meteen in te tekenen op een reeds verhuurd appartement in Löhne. Voor mijn snelle beslissing heeft de firma mij een mooie attentie cadeau gedaan. Enkele dagen later is de verkoper nog eens bij mij thuis gepasseerd om mijn laatste vragen te beantwoorden. Ik ben ter plaatse gegaan in Duitsland voor de kijkdag waar de verkoper en de projectverantwoorlijke mij te woord stonden.

Enkel het feit dat een andere lokale beheerder werd aangesteld dan aanvankelijk voorgesteld vond ik een mindere noot, maar over het algemeen ben ik zeer tevreden over mijn investering en het contact met de lokale beheerder.

Gunter uit Wommelgem

 Gunter N. woont in Wommelgem. Hij ondertekende de aankoopakte op 25/04/2017 bij de notaris.

DEEL DIT VERHAAL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ontdek hier wat onze klanten over ons zeggen

Creadomus