nlfr
- T. 09 336 40 30

Arnaud de Clippele
business development

Als business developer hou ik me bezig met zowel de aankoop als de ontwikkeling van projecten.

Ik ben gestart als aankoper waar ik zelf de prospectie deed. Intussen ben ik doorgegroeid en begeleid ik de junior & senior aankopers in dit proces. Dit is voor mij zeer boeiend daar ik enerzijds nauw betrokken blijf bij de aankoop, maar tegelijk ook mijn skills als manager verder ontwikkel. Zo leer en begeleid ik mijn team bij het voeren van de onderhandelingen, het nagaan van de haalbaarheid van projecten, …

Naast de aankoop heb ik ook de ontwikkeling op mij genomen. Mijn verantwoordelijkheden bij ontwikkeling zijn ook heel divers. Een van mijn grootste uitdagingen hier is ervoor zorgen dat de vergunning behaald worden volgens de richtlijnen van de groep en rekening houdende met de input van alle stakeholders zoals publieke partners (gemeentebesturen, adviesverleners, brandweer…) plus private partners (architect, adviseurs, coordinatie bureau,…). Een hele opgave, geloof me vrij! 
 
Ik doe mijn job graag omdat ik boeiende contacten maak en onderhou, veel vrijheid krijg en een echte impact heb op onze projecten van morgen. Met die vrijheid bedoel ik: vrij om zelf mijn agenda te bepalen, vrij om nieuwe opportuniteiten te bekijken (zowel gronden/projecten als businessmodellen) en vrijheid om door te groeien.
 
Verder worden we ook vanuit de groep sterk aangemoedigd om opleidingen te volgen. Dit lijkt misschien evident, maar ervaring heeft me geleerd dat dit niet in alle bedrijven zomaar kan en mag. 
 

Vriendelijke groetjes,
Arnaud

Creadomus