nlfr
- T. 09 336 40 30

Het geschommel van de beurs duwde mij 
naar de vastgoedmarkt.

Al langer waren wij op zoek naar een investering als alternatief voor de onbestaande spaarrente. Wij houden niet van het geschommel van aandelenkoersen en zo lag een investering in vastgoed voor de hand. 

Onze aandacht werd getrokken door de lage vastgoedprijzen in Duitsland waarop wij besloten meer informatie aan te vragen over Duits vastgoed van Creadomus. Ik werd telefonisch gecontacteerd en uitgenodigd op de kantoren van Creadomus te Gent. Daar werd mij alles in detail toegelicht over een Duitse vastgoedinvestering en mijn vragen beantwoord. Ik ga nooit over één nacht ijs en daarom besloot ik alles even te laten bezinken en te overdenken met mijn echtgenote. Een week later zijn wij teruggekeerd naar de kantoren van Creadomus en nadat onze laatste vragen beantwoord werden, zijn we overgegaan tot de aankoop van twee nagenoeg identieke appartementen. 10 dagen later zijn wij naar Duitsland ter plaatse gegaan met de verkoper voor de kijkdag in Vlotho. Enkele weken nadien volgde de aankoopakte bij notaris Dusselier te Knokke. 

Op heden zijn wij eigenaar van beide appartementen en ontvangen wij maandelijks onze huurgelden. Wij zijn over het algemeen tevreden om via een Belgische firma vastgoed in Duitsland te kunnen kopen. Creadomus biedt bijstand bij invullen van de belastingbrief na de aankoop, enige feedback naar Creadomus is om hierover de communicatie te verhogen.

Renaat uit Destelbergen

 Renaat P. is getrouwd, 62 jaar en woont in Destelbergen. Hij en zijn vrouw ondertekenden de aankoopakte op 27/10/2017 bij de notaris.

DEEL DIT VERHAAL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ontdek hier wat onze klanten over ons zeggen

Creadomus