nlfr
- T. 09 336 40 30

Ik koos voor een zeker en beter rendement dan andere traditionele beleggingen

Marc Van Exem was op zoek naar een investeringsopportuniteit die op termijn meer rendement opbrengt dan het klassieke spaarboekje. Een belangrijke vereiste voor Marc en zijn vrouw was dat de investering zorgeloos zou zijn. Ze namen contact op met onze adviseurs en kozen om te investeren in parkeerplaatsen. Kom hieronder te weten wat Marc zijn ervaring was.

Video afspelen

Mijn naam is Marc Van Exem en ik ben sinds 38 jaar vastgoedmakelaar in Nieuwpoort. Wij hebben geïnvesteerd in vastgoed omdat we erin geloven, maar ook omdat we weten dat op termijn vastgoed een zeker en beter rendement zal geven dan ander traditionele beleggingen zoals het spaarboekje.

We hebben zelf contact opgenomen met Creadomus. We wensten te investeren in iets waar we zelf geen werk meer aan hebben want alle andere investeringen in onroerend goed, zoals appartementen, moet je steeds up-to-date houden. De reglementering verandert continu en dat brengt allemaal veel kosten met zich mee.

Je wordt uiteraard mede-eigenaar, dus je hebt een syndicus die het beheren waarneemt. Anderzijds heeft Creadomus ervoor gezorgd dat er een goede exploitant is. Eén waar ze zeer nauwlettend kijken of die mensen hun doel bereiken op het einde van het jaar, zodanig dat het rendement zo hoog mogelijk zal zijn voor de eigenaars.

Het zicht op het rendement kunnen we behouden door lid te worden van het auditcomité. We hebben dus op zeer regelmatige basis contact met Creadomus, waar we alle uitleg krijgen die we vragen, waar alles besproken wordt en de toekomstvisie bepaald wordt en waar we weten dat Creadomus hun beste beentje voorzet om het beleid in Blankenberge te sturen, zodanig dat de bezetting verhoogt.

Mensen die in de toekomst willen investeren in vastgoed moeten altijd rekening houden met verschillende zaken. Je moet altijd kiezen voor een goede locatie, want de ligging is altijd belangrijk voor een onroerend goed. Een goede locatie, dus kiezen voor steden met een toekomst en zeker niet verwachten dat je van de eerste twee jaar rendement zult krijgen. Met onroerende goederen zul je wel wat geduld moeten oefenen, dat is evident. 

Bent u net zoals Marc en zijn vrouw opzoek naar een zorgeloze investering? Overweeg dan zeker investeren in betaalparkings en investeren in hotelkamers. Wij hebben enerzijds een mooi parkingproject te Rijsel in de aanbieding. Anderzijds kunt u ook investeren in Novotel Ieper, ibis Styles Kortrijk en ibis Waver. Indien u meer informatie wenst over investeren in vastgoed, aarzel dan niet om ons te contacteren

DEEL DIT VERHAAL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ontdek hier wat onze klanten over ons zeggen

Creadomus