nlfr
- T. 09 336 40 30

Verborgen kerstmarkt in Kortrijk

Zin om een magische kerstsfeer op te snuiven zonder de drukte van een grootstad als Brussel, Antwerpen of Gent? Dan weet Kortrijk u waarschijnlijk wel te verleiden!

Overdag gezellig shoppen in de winkelstraat en in K in Kortrijk om erna te genieten van een glühwein, warme chocomelk of lekkere wafel op de kerstmarkt. En ook op de kerstmarkt zelf kan je tal van mooie spulletjes kopen. Met maar liefst een 60-tal houten chalets, wordt het Schouwburgplein van Kortrijk omgetoverd tot een feeëriek geheel aangekleed met kerstbomen, bellenblazers en zelfs een ijssculptuur.

Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht met een fantastische kinderkerstfoor op de Grote Markt van Kortrijk. Of trek gerust samen de schaatsen aan om een toertje te maken op de schaatspiste. Voor ieder wat wils!

Spreekt de algemene kerstmarkt je minder aan en wil je de stad liever ontdekken zoals een echte Kortrijkzaan? Dan verklappen we graag dat er op zaterdag 15 en zondag 16 december ook een verborgen kerstmarkt plaatsvindt in Kortrijk. Op deze verborgen Kerstmarkt zit je echt in het kloppend hart van de stad en geniet je mee van de sfeer en gezelligheid van Kortrijk. Ook over de locatie is goed nagedacht om het unieke karakter te benadrukken. Je kan deze kerstmarkt vinden in de prachtige binnentuin “Proosdij” op Overleie.

 

Moe na zo’n dagje op stap te gaan? Overnacht dan in ibis Styles Kortrijk om het weekendje uit compleet te maken! Het team in ons hotel verwelkomt u graag. Boeken kan rechtstreeks via de website van Accor of telefonisch via het nummer (+32)56/200687 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Inschrijving nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid.
Voer de Captcha in Herlaad

MEEST RECENT

Creadomus