nlfr
- T. 09 336 40 30

Lovende woorden van het auditcomité

Het auditcomité is een reflectieorgaan dat alle mede-eigenaren van onze projecten vertegenwoordigt. De leden van het auditcomité komen enkele keren per jaar, afhankelijk van project tot project, samen om de financiële huishouding van het betreffende project na te gaan en om hun eigen ideeën te delen. Concreet kijken ze enerzijds de boekhouding na en formuleren ze voorstellen omtrent de werkingsbudgetten. Deze voorstellen worden dan telkens voorgelegd aan de jaarlijkse Algemene Vergadering van mede-eigenaars.

Anderzijds, vertrekkende vanuit hun eigen werkervaring, geven zij ook mee hoe wij de uitbating van onze projecten kunnen verbeteren en optimaliseren. De input van dit comité is voor ons enorm waardevol omdat wij van hun ervaringen en deze input omzetten in de praktijk.

Het auditcomité van een project bestaat uit drie à vier personen, afhankelijk van hoeveel mede-eigenaars zich kandidaat stellen. Zij worden driejaarlijks tijdens de exploitatievergadering verkozen door de aanwezige mede-eigenaren. Een exploitatievergadering is een jaarlijkse vergadering waar wij alle mede-eigenaren verwelkomen.

Hieronder geven wij het woord aan de heer Van Dycke, lid van het auditcomité:

Dirk van Dycke
Ex-CEO Siemens Hag.F.R.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Inschrijving nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid.
Voer de Captcha in Herlaad

MEEST RECENT

Creadomus