nlfr
- T. 09 336 40 30

Marianne Eeckhout
management assistant

Als minst jonge teamlid heb ik een verhaal te vertellen die ik graag beknopt met u wil delen.

Na mijn studies aan de Hogeschool BME/CTL te Gent was ik gedurende 20 jaar de office manager in een KMO bouwbedrijf.  Een job die ik mij eigen gemaakt heb via avondschool maar vooral door on-the-job-training.  Ik was er het eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf en ik had een zeer veelzijdige verantwoordelijkheid. Er was zeker een structuur, maar toch kreeg ik de vrijheid mijn job zelfstandig in te vullen. Een overname met kort daarop een faling noopten mij op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.  De zoektocht naar een nieuwe job vond ik op zich een verrijking.

Gedurende anderhalf jaar was ik directieassistente in het UZ Gent.  De zorgsector was zeker boeiend, maar het openbaar ambt strookte niet met mijn persoonlijkheid.

Nog eens voor anderhalf jaar werd ik administratief medewerker op een advocatenkantoor, maar mijn zoektocht ging verder.

Zo kwam ik in 2015 als management assistant bij Creadomus terecht.  Hier vond ik echt mijn gading. De ruimte die je krijgt om initiatief te nemen veronderstelt absoluut een zelfstandige ingesteldheid.  Door de explosieve groei van het bedrijf – en van de hele groep – is afwisseling troef.  Bedrijfsstructuren evolueren continu waardoor flexibiliteit een must is en de jobinhoud geen constante is. Boeiend toch!

Een “nine-to-five” mentaliteit is hier niet op zijn plaats.  Het belangrijkste is dat het werk tijdig en correct afgewerkt geraakt. Samen met een team aan gedreven collega’s, elk gespecialiseerd in hun vakgebied, verloopt dit wonderwel heel vlot.  Elke dag is een uitdaging op zich die ik graag met hart en ziel opneem.

 

Vriendelijke groetjes,
Marianne

 

Creadomus