nlfr
- T. 09 336 40 30

Met huurders niets dan last?

Versta me niet verkeerd, ik wil hier zeker niet beweren dat elke huurder je per definitie kopzorgen (zal) bezorgen. Dit zou een leugen zijn. En ik ben er zeker van dat er veel positieve verhalen over huurders bestaan, jammer genoeg ontmoet ik tijdens mijn job echter voornamelijk mensen die negatieve ervaringen hebben.

De verhalen die ze me toevertrouwen beginnen meestal onschuldig: een maandje te laat met de betaling en veel beloftes van de huurders. Uiteraard geloof je op dat moment je huurders en ga je ervan uit dat het allemaal wel goed komt. Het leken voorname mensen, het kan nu toch de beste overkomen dat het eens een maandje moeilijker is, niet? Eén maand worden al vlug meerdere maanden en voor je het goed en wel beseft zijn we een half jaar verder en heb je nog steeds je huurgeld niet gezien. Na meerdere gesprekken, aanmaningen en dreigen met advocaten, komt het in bepaalde gevallen zelfs tot een rechtszaak. Als je je er daal bij hebt neergelegd dat je die achterstallige huur nooit zult zien, en al blij bent met het vonnis tot uitzetting, word je vaak nog geconfronteerd met schade aan jouw eigendom. Geen leuke situatie, voor niemand.

Dit zijn meestal de zaken waar je niet aan denkt wanneer je investeert in vastgoed om te verhuren. Toch komen ze ook voor. Op dat moment beginnen mensen vaak te twijfelen of ze wel de juiste keuze hebben gemaakt als investering voor hun spaarcenten. Maar het geld op de bank houden is voor de meeste ook geen optie meer. Gezien de lage spaarrente brengt het daar ook niets meer op, integendeel zelfs. Met dit in het achterhoofd starten de mensen hun nieuwe zoektocht: ze zoeken een investering die ze zelf goed verstaan, waar ze niet zelf moeten instaan voor onderhoud, waar er geen kans meer is op schade of leegstand en dit binnen hun beschikbaar budget. En zo komen ze bij ons terecht.

Wat wij onze klanten willen bieden is een vastgoedinvestering die budgetvriendelijk is, voor iedereen begrijpbaar is, waar ze zich niets hoeven van aan te trekken op vlak van beheer en verhuur. Vastgoed aankopen moet kunnen vanaf 100.000 euro.

Vastgoed aankopen in een betaalparking biedt die voordelen. Kies je ervoor de parkeerplaatsen in uitbating te geven, dan ontvang je elk kwartaal de opbrengsten. Die zijn natuurlijk niet afhankelijk van de bezetting van jouw specifieke parkeerplaatsen, maar zijn in functie van de bezetting van het hele parkeergebouw. Door de samenwerking die we hebben met de marktleider Indigo, hebben we ook de juiste expertise in huis voor wat de uitbating betreft. Verder kiezen wij onze projecten ook altijd op strategisch interessante locaties.

Ons eerste parkeerproject is gelegen aan het station in Blankenberge en kent jaarlijkse een stijgende omzet. Het huidig parkeerproject dat we aanbieden is gelegen in de metropool Lille, op de site van EuraTechnologies. Dit is een bedrijvenpark, vergelijkbaar met Tour & Taxis in Brussel, waar meer dan 300 bedrijven actief zijn en waar meer dan 10.000 werknemers zullen werken.  

 

Stephan Vandendaele, Sales Director Creadomus 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Inschrijving nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid.
Voer de Captcha in Herlaad

MEEST RECENT

Creadomus