nlfr
- T. 09 336 40 30

“Heeft u er al bij stilgestaan dat de spaarrente al geruime tijd historisch laag staat? Hierdoor zijn de opbrengsten op uw spaarboekje niet alleen bedroevenswaardig, u verliest bovendien in geldwaarde en bijgevolg in koopkracht door de inflatie.

Toch blijven veel gezinnen de gewoonte aanhouden om hun geld op een spaar-rekening te parkeren. Hier wordt niet alleen u, maar ook uw geld niet gelukkig van.

Gelukkig zijn er wel alternatieven op de markt! Gezinnen die ervoor kiezen om te investeren in vastgoed, halen zelfs op één jaar tijd reeds 43 keer meer uit hun kapitaal in vergelijking met een klassieke spaarformule bij de bank!

Bij Creadomus zijn we niet alleen een projectontwikkelaar, maar tegelijk ook de uitbater van onze eigen investerings-projecten. Zo blijven wij betrokken van begin tot eind bij onze projecten én onze investeerders en gaan we samen voor het beste resultaat.

ZOMER ACTIE 2019

 

Unieke actie geldig van 1 juli 2019 tot en met 31 augustus 2019. 

Investeer nu in één van onze projecten en geniet van gratis notariskosten* bij elke aankoop vanaf 120.000€ ! 

De bouwheer betaalt uw notariskosten (excl. btw) aan u terug en u geniet van een zorgeloze top investering. 

WAT IS ERFPACHT?

wat is erfpacht?

 

Erfpacht is een concept dat in België nog vaak onbekend en ook onbemind blijft, maar het is aan een opmars bezig. Zo heeft investeren op erfpacht meerdere voordelen: lagere aankoopprijs, fiscaal voordelig, hoger rendement, etc. Weet u hoe het werkt?


Wij hebben voor u alvast alle info verzameld in onze erfpachtgids. Alles    wat u dient te weten over erfpacht.

Inschrijving nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid.
Voer de Captcha in Herlaad
hands icon
Creadomus