nlfr
- T. 09 336 40 30

Villa stephanie

1
Appartementen
1
vanafprijs
1
meter van de dijk
1
meter van de Belgische kust

OOK UW DROOM?

De zee heeft een magisch effect op ieder van ons. Terwijl ze zo uitdagend kan zijn, kom je er volledig tot rust. Daarom zijn er reeds zoveel Belgen die in Bray-Dunes de droom verwezenlijken van een eigen appartement aan zee. Het is een bron van geluk voor uzelf en uw familie. U kan er eindeloos van genieten en leven als god in Frankrijk. 

Villa Stéphanie ligt op slechts 50 meter van de dijk en imponeert met haar statige gevel. Het stijlvolle ontwerp is van de hand van de gerenommeerde architect Vanderbruggen uit Knokke-Zoute. Dit project wordt één van de meest prestigieuze projecten te Bray-Dunes en tilt deze opkomende badstad dan ook naar een hoger niveau. 

Wenst u graag meer te weten?

TOPLIGGING

0p 4km van de Belgische kust treft u het badstadje Bray-Dunes aan. Gesitueerd tussen twee natuurreservaten en met eindeloze brede stranden.

PRIJS

Met zijn toegankelijke instapprijs kunt u hier reeds uw droom realiseren vanaf 99.995€, exclusief kosten.

INVESTERING

In Bray-Dunes is er een grote vraag naar vakantieverhuur, dankzij de ideale ligging van het project en de scherpe instapprijs, wordt dit een slimme investering.

ONTDEK WAT BRAY-DUNES U KAN BIEDEN...

NIEUWS

ibis Styles Kortrijk

Creahotels & Accor Hotels, de perfecte combinatie

Een hotelkamer is ook vastgoed maar dan eentje dat flexibel en veel verhuurd wordt. Dat maakt het zo interessant. Elke nacht een nieuwe huurder, geen betaalproblemen, geen verwaarlozing van je eigendom. De som van al die nachten loopt veel hoger op dan wanneer je een klassiek appartement zou verhuren.

Lees verder »
parki

Parking Euratechnologies – officiële opening

In aanwezigheid van constructeurs, eigenaars, journalisten en belangrijke lokale politieke vertegenwoordigers, heeft Parking Euratechnologies (in samenwerking met Indigo) de aandacht gevestigd op de inspanningen en de internationale samenwerking, waardoor dit baanbrekende gebouw van twaalf halve verdiepingen realiteit is geworden.

Lees verder »

GRAAG MEER INFO?

Ik ontvang via nieuwsbrief graag vastgoedinfo
Ik ga akkoord met het Privacybeleid.
Voer de Captcha in Herlaad
Creadomus