nlfr
- T. 09 336 40 30

Online marketeer kantoor Brussel of Gent

Wie zijn wij?

Creadomus is één van de meest toonaangevende projectontwikkelaars gespecialiseerd in de bouw én exploitatie van hotels (Ibis, Mercure, Novotel,..), vakantieparken en publieke parkings. Ook ontwikkelen wij tweede verblijven en sociaal vastgoed. Wij zijn actief over heel België, in Duitsland (NRW) én Frankrijk (Noord en Zuid). Meer dan 100 mensen werken hieraan mee vanuit onze kantoren te Gent, Brussel, Rijsel of Nice, of vanop onze vele exploitatieadressen. Wij kennen een sterke, maar gezonde groei, en ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde trainee’s. Wij bieden een boeiend opleidingstraject waarbij je wordt klaargestoomd tot businessunit manager op topniveau.

Functie-omschrijving

Ben je gebeten door Marketing? Zit het digitale je volledig in de vingers? En heb je reeds een 1 à 3-tal jaar ervaring binnen een marketing departement? Dan kan deze functie jouw volgende uitdaging en carrière stap worden!

We zijn op zoek naar een gedreven marketeer die hands-on is, van aanpakken weet, beslissingen kan en durft nemen en een kick krijgt van elke campagne die tijdig de deur uitgaat.

Maar wie is Creadomus? We zijn een bedrijf actief binnen de projectontwikkeling en investeringssector. Met wel doordachte vastgoedprojecten is het onze doelstelling investeerders aan te trekken en hen te helpen bij het maken van hun volgende vastgoedinvestering in één of meerdere van onze interessante projecten. Onze missie bestaat eruit om vastgoed democratischer te maken zodat een breder publiek toegang krijgt tot vastgoedinvesteringen of tweede verblijven. Dit doen we door unieke concepten in de markt te zetten tegen een scherpe instapprijs.

Jouw takenpakket

Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen het marketing departement. Je twee grootste uitdagingen vormen online lead generation en employer branding!

De digitale wereld kent geen geheimen voor jou en je gaat continu op zoek naar nieuwe partners en nieuwe manieren om online potentiële investeerders te identificeren en te targetten. Hiervoor stuur je een grafisch designer aan die samen met jou campagnes bedenkt en ontwikkelt. Daarnaast volg je ook nauwgezet je acties op, analyseer je de resultaten, beheer je het budget en optimaliseer je de campagnes.

Eenmaal je potentiële investeerders hebt geïdentificeerd, ga je deze nurturen via de aanwezig marketing automation tools. Je ontwikkelt interessante en relevante content die je via verschillende kanalen verspreidt.

Dit alles rapporteer je aan de marketing director waar je op regelmatige basis mee samenzit voor brainstormings, strategie & tactiek bespreking en KPI-opvolging.

Ook employer branding hoort bij jouw takenpakket. Via de relevante online kanalen breng je het bedrijf, de werksfeer en onze waarden naar voor. Je denkt mee over creatieve manieren voor het verspreiden van vacatures en aantrekken van relevante profielen. Je stimuleert je collega’s om hun werkervaringen met jou te delen, waarna jij op je beurt deze terug inzet voor het aantrekken van nieuw talent!

Jouw profiel

 • Je beschikt over een Bachelor diploma in Marketing en/of Communicatie
 • Je hebt reeds 1 tot 3 jaar relevante ervaring binnen een marketing team
 • Je werkt graag zelfstandig
 • Je bent hands-on
 • Time-management is voor jou geen probleem en je kickt op deadlines
 • Je weet content te identificeren en je beschikt over een vlotte pen
 • De digitale wereld kent geen geheimen voor jou: je kan zelf online campagnes opzetten op verschillende social media kanalen, je hebt ervaring met Google tools zoals adwords & display netwerken en je kent je weg binnen de affiliate marketing wereld.
 • Je beheerst Google Analytics en kan er relevante rapporten uit trekken en analyseren
 • Je bent tweetalig : Frans – Nederlands
 • Marketing automation tools zijn je niet vreemd
 • Ervaring met een CRM systeem is een plus

Aanbod

Een uitdagende job binnen een jong en dynamisch bedrijf! Naast een mooi basisloon kan je maandelijks een leuke extra verdienen op basis van je eigen inzet en verdiensten!

Persoonlijke ontwikkeling door coaching en opvolging van de Marketing Director. Gekoppeld aan tussentijdse evaluatie momenten en functioneringsgesprekken.

Professionele ontwikkeling dankzij vele interne en externe opleidingen zowel in binnen- als buitenland

Solliciteer voor deze vacature

Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw cv en een korte motivatiebrief. We reageren binnen de 2 werkdagen.

Vereiste studies

Bachelordiploma marketing en/of communicatie

Talenkennis

Tweetalig Nederlands-Frans

Werkervaring

1-3 jaar

Plaats

Sint-Denijs-Westrem of Brussel

Wat zeggen de werknemers over hun job.

legal

Pieter Baert

Pieter Baert Legal Manager Na het afwerken van mijn rechtenstudies, heb ik een bijkomende opleiding Notariaat gevolgd in combinatie met een job op een notariskantoor.

Creadomus