nlfr
- T. 09 336 40 30

Over de modernisering van Novotel Ieper: “Een heel knap ontwerp!”

Na de overname van Novotel Ieper Centrum in 2016 was het onmiddellijk ook de bedoeling om het hotel te vernieuwen volgens de nieuwe stijl van de Novotel-groep. De modernisering van de eerste fase van het hotel werd in november vorig jaar afgerond. Het tweede deel van het hotel wordt in 2019 vernieuwd. Creadomus werkt samen met het familiebedrijf Ceratec, dat instaat voor de vernieuwing van de elektriciteit in Novotel Ieper.

“In totaal worden er meer dan 120 kamers gerenoveerd. De installatie van de elektriciteit in al deze kamers is voor ons dan ook een mooie opdracht. Bovendien ligt het hotel vlakbij onze vestiging, wat wel erg handig is. Creadomus is een unieke promotor omdat dit bedrijf over haar eigen coördinatiebureau beschikt. Dit zorgt voor een aangename en duidelijke samenwerking. Met ons bedrijf Ceratec zijn wij al jaren klant in Novotel Ieper. Ik kon reeds de modelkamer bezoeken en was onder de indruk; een heel knap ontwerp! We kijken er dan ook naar uit om onze gasten ook de komende jaren in Novotel Ieper te laten logeren”

Louis de Bruyn, CREA Ceratec

VOOR

NA

Wil jij graag meer weten over dit hotel? Bekijk dan zeker de projectpagina van Novotel Ieper. Had je graag eens in één van de reeds vernieuwde kamers overnacht? Dan kan je hier het hotel boeken. Naast Novotel Ieper heeft Creadomus ook ibis Styles Kortrijk en ibis Wavre Brussels East vernieuwd. Deze moderniseringen zorgden ervoor dat de hotels in trek zijn bij investeerders. Lees dus zeker meer informatie over investeren in hotels. Of neem gerust contact met ons op.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Inschrijving nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid.
Voer de Captcha in Herlaad

MEEST RECENT

Creadomus