nl
- T. 09 336 40 30

Creadomus promoot Euratechnologies als investering

BRUGGE – Beleggen is geen sinecure. Spaarboekjes brengen nauwelijks wat op. Door de stijgende inflatie die hoger ligt dan de rente, is het mogelijk dat u zelfs geld verliest. Het West-Vlaamse Creadomus wil geïnteresseerde beleggers vooral richting vastgoed stuwen. Vastgoed, ook in de brede zin van het woord. Zoals parkings bijvoorbeeld. Creadomus komt met een concreet dossier aandraven met Euratechnologies in Rijsel.

Zowat iedereen is het er over eens: investeren in vastgoed is veilig. Dat kunnen dus ook parkeerplaatsen zijn. “Ze zijn tastbaar en nabij”, heet het bij Creadomus. “Parkeerplaatsen vormen een duidelijk en makkelijk te begrijpen vastgoed. Steden bezinnen zich meer en meer over de interne mobiliteit. Krijgen auto’s nog toegang tot het centrum? En als men de auto naar de stad wil, waar kan die dan geparkeerd worden?”

Creaparking, een merk van het bedrijf Creadomus, schat de toekomstige evoluties in en maakt bewuste projectkeuzes. Creaparking is gespecialiseerd in publieke parkeergarages, ontwikkeld en geëxploiteerd in België, Frankrijk en Duitsland, op belangrijke en strategische locaties, in en nabij grote steden. Samen met de lokale overheid onderzoekt Creaparking de oplossingen voor de parkeerbehoeften, zodat het probleem van de ‘stilstaande auto’ gereduceerd wordt en het milieu niet belast. De projecten vormen een onmisbare schakel in de stadsontwikkeling. Het ‘goed’ waarin belegd wordt is helder en eenvoudig: een parkeerruimte die vrijwel onafgebroken gebruikt en verhuurd wordt, per uur of door abonnees. Het bevindt zich in een aangepast gebouw dat makkelijk kan worden onderhouden. “Geen kopzorgen dus en een stijgend rendement”, aldus Creadomus. “Slim beleggen in een markt met veel potentieel. Creaparking zorgt trouwens voor een optimale begeleiding, tussentijdse evaluaties en correcte uitkeringen. De parkeergebouwen van Creaparking voldoen steeds aan twee belangrijke criteria: inspelen op de concrete locatienoden en hun herontwikkelingspotentieel.”

parking-euratechnologies
parking-euratechnologies

Uitdaging in Rijsel

Creaparking pakt dezer dagen nog eens uit met een concreet dossier: dat van het wetenschapspark Euratechnologies aan de rand van Rijsel. Het project in Rijsel is vergelijkbaar met Tour & Taxis in Brussel. Het ligt aan de stadsrand, in lijn met de toekomstige stadsontwikkelingen. De site huisvest meer dan 300 bedrijven en er worden een 4.000-tal mensen tewerkgesteld. Verdere uitbreidingen zijn reeds voorzien en op termijn zullen er 10.000 personen werken. In het totaal zal er op de volledige site plaats zijn voor 1.500 wagens, waarvan Creaparking nu al onderdak biedt aan 580 wagens. “Een bezoek aan deze imposante locatie overtuigt zowel diegene die gelooft in duurzame stadsontwikkeling, als diegene die op zoek is naar een schitterende alternatieve investeringsfaciliteit”, aldus Creaparking.

Bron: Karel Cambien, Made-In West-Vlaanderen (14 maart 2019)

Wenst u meer te weten over investeren in exploitatievastgoed? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs en wij helpen u graag verder! 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Inschrijving nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid.
Voer de Captcha in Herlaad

MEEST RECENT

Creadomus