nlfr
- T. 09 336 40 30

Thomas en Patrick Lefevere over investeren in vastgoed

“Ik kreeg de resultaten van mijn banken en begon gelijk goesting te krijgen om in mijn bed te gaan liggen met een zak ijs op mijn kop”. Met deze opmerkelijke uitspraak start ons gesprek met Thomas en Patrick Lefevere, eigenaars van een hotelkamer in Novotel Ieper. 

In onderstaande video legt Patrick Lefevere, algemeen manager van de Quick-Step wielerploeg, uit waarom hij het belangrijk vindt dat zijn zoon net zoals hem in vastgoed investeert. Patrick geeft aan dat het geld op de bank niets opbrengt door de lage rente. Investeren in vastgoed is voor de familie Lefevere dan ook een goed alternatief voor het spaarboekje. Een gezin dat investeert kan namelijk op één jaar tijd maar liefst 43 keer meer verdienen dan een gezin dat spaart. Ontdek in volgende video om welke redenen Patrick en Thomas investeerden in hotelvastgoed bij Creadomus.

Dat men veel tijd moet steken in een vastgoedinvestering is een vaak voorkomend vooroordeel omtrent investeren in vastgoed. Kies net zoals Thomas en Patrick om te investeren in een hotelkamer en investeer zorgeloos. Lees hier de voordelen van uitbatingsvastgoed ten opzichte van klassiek vastgoed nog eens na. Wenst u te starten met investeren in vastgoed maar weet u niet goed waar te beginnen? Onze professionele adviseurs geven u met plezier een volledig vrijblijvend, gratis én op maat gemaakt advies.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Inschrijving nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid.
Voer de Captcha in Herlaad

MEEST RECENT

Creadomus