nl
- T. 09 336 40 30

Matthias Elewaut

Junior Sales Manager

“Dit is mijn eerste job, en ik werk hier nu meer dan twee jaar. Ik ben begonnen als adviseur in vastgoedbeleggingen en binnen het jaar ben ik doorgegroeid naar het senior-niveau. Dat betekende dat ik samen met de juniors klanten bezoek en hen ondersteun en begeleid. Ik kom ook in contact met meerdere producten, wat mijn job erg boeiend houdt. Na 2 jaar werd mij de kans gegeven om junior sales manager te worden. Hierbij is het de bedoeling dat ik mijn eigen verkoop team uitbouw en samen streef naar topresultaten.

Bij Creadomus werken veel jonge mensen, die hun doorgroeimogelijkheden volledig zelf in de hand hebben. Een geboren verkoper bestaat niet, maar dankzij de vele en intensieve opleidingen worden we altijd beter. Zelf leerde ik onder meer de juiste vragen te stellen, empathie te tonen en oplossingsgericht te denken in functie van de klant. Wie zich elke dag opnieuw inzet en hard werkt, kan dankzij de steun en coaching van ervaren medewerkers heel ver komen.

Of ik anderen zou aanraden om hier van start te gaan? Zonder twijfel. Wie ondernemend en doelgericht te werk gaat, kan hier al zijn ambities waarmaken. Die vrijheid is geweldig.”

Creadomus