nl
- T. 09 336 40 30

Villa stephanie

Weldra in verkoop!

1
Appartementen
1
vanafprijs
1
meter van de dijk
1
meter van de Belgische kust

OOK UW DROOM?

De zee heeft een magisch effect op ieder van ons. Terwijl ze zo uitdagend kan zijn, kom je er volledig tot rust. Daarom zijn er reeds zoveel Belgen die in Bray-Dunes de droom verwezenlijken van een eigen appartement aan zee. Het is een bron van geluk voor uzelf en uw familie. U kan er eindeloos van genieten en leven als god in Frankrijk. 

Villa Stéphanie ligt op slechts 50 meter van de dijk en imponeert met haar statige gevel. Het stijlvolle ontwerp is van de hand van de gerenommeerde architect Vanderbruggen uit Knokke-Zoute. Dit project wordt één van de meest prestigieuze projecten te Bray-Dunes en tilt deze opkomende badstad dan ook naar een hoger niveau. 

Wenst u graag meer te weten?

TOPLIGGING

0p 4km van de Belgische kust treft u het badstadje Bray-Dunes aan. Gesitueerd tussen twee natuurreservaten en met eindeloze brede stranden.

PRIJS

Met zijn toegankelijke instapprijs kunt u hier reeds uw droom realiseren vanaf 99.995€, exclusief kosten.

INVESTERING

In Bray-Dunes is er een grote vraag naar vakantieverhuur, dankzij de ideale ligging van het project en de scherpe instapprijs, wordt dit een slimme investering.

WAT IS ERFPACHT?

wat is erfpacht?

 

Erfpacht is een concept dat in België nog vaak onbekend en ook onbemind blijft, maar het is aan een opmars bezig. Zo heeft investeren op erfpacht meerdere voordelen: lagere aankoopprijs, fiscaal voordelig, hoger rendement, etc. Weet u hoe het werkt?


Wij hebben voor u alvast alle info verzameld in onze erfpachtgids. Alles    wat u dient te weten over erfpacht.

Creadomus