nlfr
- T. 09 336 40 30

Waarom kiezen voor een tweede verblijf aan de Noord-Franse kust?

Steeds meer Belgen overwegen een aankoop van een tweede verblijf vlak over de Belgische grens. Ontdek hieronder 4 redenen waarom:

 

#1 Dichtbij en toch ver weg

 

Wilt u vaak kunnen genieten van uw tweede verblijf zonder dat u hiervoor uren moet rijden? Dat kan! De Noord-Franse kust grenst namelijk aan De Panne. Vanuit Brugge staat u in één uurtje rijden in het gezellige Bray-Dunes en vanuit Brussel hoeft u slechts 1u45 minuten te rijden. En toch heeft u tegelijk het gevoel dat u ver weg bent, want Bray-Dunes behoudt zijn typische Franse charme. Elke week dus zonder zorgen naar zee, met een vakantiegevoel!

 

#2 Extra opbrengsten

 

Doordat de Franse kust niet ver weg ligt kunt u zelf regelmatig vertoeven in uw tweede verblijf. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw eigendom te verhuren aan vakantiegangers. Dit kan u doen door te werken met een makelaar, het zelf te beheren en/of uw appartement op Airbnb te zetten. Op die manier genereert u extra opbrengsten.

 

#3 Betaalbaar

 

De cijfers van de notarisbarometer van 2017 geven aan dat een gemiddeld appartement aan de dijk van de Belgische kust 320.429 euro kost, dit impliceert een stijging van 6.6 procent in vergelijking met het jaar daarvoor. In sommige badsteden, zoals Knokke, ligt dat gemiddelde nog hoger. Daar betaal je gemiddeld zelfs 652.000 euro! De prijzen in de Noord-Franse kust regio zijn aanzienlijk gematigder dan aan de Belgische kust. Zo bieden wij Villa Stéphanie, een nieuwbouwproject te Bray-Dunes, aan met een prijs vanaf 99.995 euro*!

 

#4 Meerwaardepotentieel

 

De Belgische kust wordt gekenmerkt door hoogbouw. Bouwgrond aan de kust wordt hier schaars waardoor andere regio’s aantrekkelijker worden. Cadzand bijvoorbeeld, dat gelegen is aan de andere kant van de Belgische grens, is nu enorm booming. Personen die hier 10 jaar geleden investeerden plukken daar nu de vruchten van. Dit is wat wij ook verwachten van Bray-Dunes. Nu kopen is dus de boodschap!

Kom hier meer te weten over ons nieuwbouwproject Villa Stéphanie te Bray-Dunes. Benieuwd om Bray-Dunes eens van dichtbij te ontdekken? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend bezoek aan ons modelappartement. Indien u opzoek bent naar een vastgoedopportuniteit puur gericht op de investeringsmogelijkheden en niet op eigen gebruik, vindt u hier onze andere projecten terug.

 

Bron: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180601_03540544

* Deze vanafprijs is exclusief kosten en BTW

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Inschrijving nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het Privacybeleid.
Voer de Captcha in Herlaad

MEEST RECENT

Creadomus