nlfr
- T. 09 336 40 30
1
Jaarlijkse hotelgasten
1
medewerkers
1
Units in verkoop en ontwikkeling
1
Ontwikkelings portefuille
1
Aantal M2 in verkoop en ontwikkeling

CREADOMUS

PROJECTONTWIKKELING

timeline

Wij zijn een projectontwikkelaar gespecialiseerd in de uitbouw én exploitatie van toegankelijk investerings- en 2de verblijfsvastgoed. Streven naar de beste kwaliteit aan de scherpste prijs zit in ons bedrijfs-DNA. Dit uit zich reeds bij het zoeken naar opportuniteiten en blijft de rode draad doorheen het onderhandelingsproces, het bouwproces en het uitbaten van onze projecten. Waar de ‘gewone’ projectontwikkelaar stopt, gaan wij verder. Elk departement van ons bedrijf is zodanig afgestemd op het creëren van een zo toegankelijk mogelijk product dat wij het onze missie hebben gemaakt om vastgoed te democratiseren. Zo kan je bij ons al investeren vanaf 95.985. Deze scherpe instapprijzen bereiken we door functioneel te ontwerpen, te bouwen in opkomende en economisch interessante regio’s, financieel voordelige aankoopmogelijkheden te bieden zoals erfpacht, steeds unieke uitbatingsconcepten te ontwikkelen en door erover te waken dat we met ons eigen coördinatiebureau kostenefficiënt bouwen.

Daarnaast blijven wij ons niet vastklampen aan de klassieke binnenlandse vastgoedinvesteringen. Wij willen een pionier zijn en blijven en dit door onszelf dagelijks uit te dagen om vooruit te denken.  Het resultaat hiervan is de ontwikkeling van alternatieve vastgoedinvesteringen zoals onze hotelsparkeergebouwen2de verblijven in opkomende regio’s, alsook vastgoed met verhuurgarantie. Dit doen we niet enkel in België maar ook in Noord-Frankrijk.

ONZE PARTNERS

Omdat we het beste voor al onze klanten wensen, kiezen we er bewust voor om samen te werken met topspelers binnen de sector voor de uitbating van onze projecten. Zo combineren we het beste van twee werelden waar kennis en ervaring samenkomt. Dit komt niet alleen de eindgebruikers, met name onze hotelgasten en onze parking gebruikers, ten goede maar ook onze investeerders.Door samen te werken met vertrouwde partners krijgen we enerzijds toegang tot jarenlange expertise en kunnen we anderzijds terugvallen op het vertrouwen dat deze merken reeds in hun markt hebben verworven. Dit zorgt bij nieuwe projecten voor een vlotte opstart.
logo_accor

Creadomus en Accor slaan sinds 2009 de handen in elkaar en kunnen genieten van elkaars ervaring & expertise voor de bouw, renovatie en uitbating van de franchise hotels Novotel Ieper, ibis Styles Kortrijk en ibis Wavre Brussels East.

logo_indigo

Voor de uitbating van onze parkings in Blankenberge en Rijsel werken we samen met Indigo, één van de marktleiders binnen deze sector. Indigo staat reeds in voor het beheer van onze parking in Blankenberge en zal vanaf januari 2019 ook het beheer van de parking in Rijsel op zich nemen. 

HET CREADOMUS TEAM

Pieter

Managing Partner

Marianne

Directie Assistant

Antoine

Sales Advisor

Kristof

CFO

Arnaud

Aankoop & project ontwikkeling

Laurent

Sales Manager NL

Pieter

Legal Manager

Christine

Klanten administratie

Carl

Senior aankoper

Ellen

Sales Manager

Jonas

Accountant

Florian

GM ibis Waver

Arne

Accountant

Vincent

GM ibis Styles Kortrijk

Evy

Accountant
Creadomus