nl
- T. 09 336 40 30

ACTIE VAN DE MAAND

April 2019

Geniet in april bij elke aankoop van een topgeschenk.

Beslist u in april om te investeren in één van onze deelnemende projecten, dan geniet u, naast uw aankoop, van een topgeschenk! Maak keuze uit 1 van volgende 3 geschenken en laat ons weten waarmee wij u plezier kunnen doen! (actie geldig tot 30/04).

Geschenk 01

Luxueus weekendje voor twee in Lille, Parijs of Amsterdam

Geschenk 02

Diner voor twee in hof van Cleve, Le Fox, La Paix of Bon-bon

Geschenk 03

Elektrische dames- of herenfiets

Wat houdt deze actie in?

Voor alle investeeerders die deze maand beslissen, bieden wij een topgeschenk aan! Gaat u er graag even met 2 tussen uit op een luxues weekend, heeft u altijd als eens een sterrenrestaurant willen bezoeken of kunnen wij u meer plezieren met een elektrische fiets? Aan u de keuze!

Bij aankoop in één van onze deelnemende projecten met een minimale constructiewaarde van 100.000€ (excl. kosten), kiest u uw geschenk uit! Zo geniet u in de toekomst niet alleen van het rendement van uw investering maar ook van deze leuke attentie! Wilt u graag weten welke projecten deelnemen aan deze actie? Ontdek ze allemaal hieronder!

Creahotel
Investeer in 1 of meerder hotelkamers en geniet mee van de opbrengsten van het volledig hotel! Onze hotels bevinden zich in Ieper, Kortrijk en Waver en hebben reeds bewezen rendementen. Welke locatie verkiest u?
Creaparking
Of verkiest u een investering in parkeerplaatsen op een publieke parking? Elk uur een andere huurder, geen zorgen en nooit kans op wanbetaling? Ontdek ons gloednieuw project te Rijsel met direct rendement!

Verhuurgarantie
15 tot 27 jaar lang verzekerd zijn van uw huurinkomsten? Dit is wat wij bieden binnen onze verhuurgarantie projecten te Waregem en Oostende. Nog maar enkele units beschikbaar, vraag hier uw informatie aan!

Creadomus