nl
- T. 09 336 40 30

Beleggingsgeluk in het buitenland?

Mijn aandacht werd getrokken door Duits vastgoed van Creadomus. We dachten er immers al langer aan om in vastgoed te investeren als alternatief voor de lage spaarrentes. En investeren in het buitenland trok ons wel aan. 

Na meer informatie te hebben aangevraagd op de website werd ik gecontacteerd door Arnaud en Maxim die voorstellen om bij ons thuis langs te komen. Op vandaag hebben wij nog steeds een goed en amicaal contact met de vertegenwoordigers van de Duitse Vastgoedcentrale. Gedurende dat bezoek hebben zij alles toegelicht over de aankoop van een appartement op de Rosenbergerstrasse in Arnsberg. Na er enkele nachten over geslapen te hebben, besloten wij over te gaan tot de aankoop van 2 studio’s in Arnsberg. Een tijdje later zijn wij langsgeweest bij notaris Dusselier-Vandenbussche voor de voltooiing van onze aankoop. Een jaar later hebben wij nog een appartement bijgekocht op de Kampstrasse te Vlotho. 

Op heden zijn wij de eigenaars en verloopt het beheer + syndicusschap van ons vastgoed via een lokale beheerder in Duitsland samen met de Duitse Vastgoedcentrale. Wij ontvangen maandelijks onze huurgelden.

Vorige week had ik enkele vragen omtrent de belastingen in Duitsland en ben ik langsgeweest op de kantoren van Creadomus, waar ik werd geholpen bij het invullen van mijn belastingsbrief.

Roby en Sascha uit Kruibeke

Roby H. & Sascha K. zijn getrouwd en wonen in Kruibeke. Ze ondertekenden de aankoopakte op 4/12/2015 bij de notaris.

DEEL DIT VERHAAL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ontdek hier wat onze klanten over ons zeggen

Creadomus