nl
- T. 09 336 40 30

Ik investeer graag in zaken die meteen opbrengen.

Ik investeer graag in zaken die meteen opbrengen. Zo investeerde ik eerder al in aandelenfondsen en individuele aandelen via de bank. Al langer wou ik vastgoed aankopen om voor wat spreiding in mijn portefeuille te zorgen, maar tegelijk werd ik geconfronteerd met de torenhoge vastgoedprijzen in België.

De aankoop van een appartement in Duitsland was voor mij de ideale oplossing. De verkoper kwam twee keer bij mij thuis langs om alles toe te lichten. Vervolgens ben ik op de kijkdag ter plaatse gaan kijken naar het modelappartement in de Wolfenbütteler Strasse te Schöppenstedt. Nadien ben ik naar Notaris Dusselier te Knokke gegaan voor het verlijden van de aankoopakte. Notaris Dusselier werkt samen met notaris Tebben uit Düsseldorf.

Op heden ben ik eigenaar van het appartement en ontvang ik maandelijks huurgeld. De lokale beheerder in Duitsland Andreas Köchy zorgt voor de betaling van de huurgelden en de opvolging van de verhuur.

De hele procedure om eigenaar te worden heeft iets langer geduurd dan ik aanvankelijk gedacht had, maar uiteindelijk is alles goed en correct verlopen. Ik ben ook eigenaar van een nieuwbouwappartement in centrum Brussel gelegen in een gebouw met meer dan 100 appartementen. In vergelijking met mijn appartement in Duitsland verloopt de verhuur minder vlot en werd ik al geconfronteerd met leegstand.

 

Jan uit Asse

 Jan D. is getrouwd en woont in Asse. Hij en zijn vrouw kochten samen het appartement en ondertekenden de aankoopakte op 10/02/2018 bij de notaris.

DEEL DIT VERHAAL

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Ontdek hier wat onze klanten over ons zeggen

Creadomus